Website laten maken in Alkmaar? Kom naar 072DESIGN
Elftal en Technische staf

‘Rens van Eijden keert terug naar NEC’

Rens van Eijden vertrekt bij AZ en gaat bij zijn oude liefde NEC aan de slag. Dit meldt fansite ForzaNEC zojuist. Volgens het medium wordt de verdediger vanmiddag om 16:00 gepresenteerd in Nijmegen. Door de transfer komt er een einde aan een frustrerende periode voor Van Eijden. Na zijn overstap in 2016 begon hij als basisspeler, maar raakte na één seizoen op een zijspoor.

Zijspoor

Vorig seizoen speelde hij slechts drie wedstrijden in het eerste, waarvan twee in de basis. Verder speelde hij voornamelijk zijn wedstrijden in de Jupiler League voor Jong AZ. Van Eijden zal definitief naar NEC vertrekken, waardoor er dus geen sprake is van een huurconstructie. Hoeveel de Nijmegenaren eventueel betalen voor de stopper is niet bekend.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com