Rens Koopman wint de TopCoach Subleague!

Doe mee met AZFanpage TopCoach en win mooie prijzen
Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

Nu de reguliere competitie gister ten einde is gekomen kunnen we ook de winnaar bekendmaken van de AZ Fanpage Subleague van TopCoach. Rens Koopman mag zich na 34 speelronden de gelukkige winnaar noemen met in totaal 32.690 punten! Het AZ shirt, gesigneerd door de hele selectie, komt zo spoedig mogelijk jouw kant op! Maar Rens is niet de enige gelukkige winnaar, ook de rest van de top 10 is in de prijzen gevallen.

Hieronder ziet u een overzicht van de gehele top 10 en de gewonnen prijs. Wij zullen spoedig contact opnemen met de winnaars en de gewonnen prijzen zo snel mogelijk jullie kant opsturen. Bedankt voor jullie deelname!

Winnaars

1: Rens Koopman (gesigneerd AZ shirt)
2: Astrid Brilleman (COPA retroshirt t.w.v. €49,95 naar keuze, uit te zoeken op In de Hekken Shop)
3: Martin Brilleman (Cadeaukaart van 40 euro, te gebruiken op PGwearshop.nl)
4: Andre Lammers (AZ Vlag)
5: Bas van der Reijken (Rode en zwarte Ben – Side sjaal + een Cupfighters sjaal)
6: Bart Drossaert (Rode Ben-Side sjaal)
7: Pascal Damen (Rode Ben-Side sjaal)
8: Bob van Dijk (Rode Ben-Side sjaal)
9: Peter Keikes (Rode Ben-Side sjaal)
10: Jeffrey van Trigt (Rode Ben-Side sjaal)

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com