Elftal en Technische staf

Reijnders maakt seizoen op huurbasis af bij RKC

Tijjani Reijnders verruilt AZ op huurbasis voor RKC Waalwijk. De middenvelder wordt tot aan de zomer gestald bij de Brabanders. Reijnders moet bij de ploeg van Grim de leegte opvullen die Spierings achterlaat, die staat namelijk op het punt een contract te tekenen bij Levski Sofia. Reijnders kwam  tweeënhalf jaar geleden over van PEC Zwolle en speelde sindsdien 84 wedstrijden namens Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie.

Ook kwam hij zesmaal uit voor het eerste elftal, waarin hij nog niet wist te scoren. Omdat hij voorlopig nog geen zicht heeft op een basisplaats wordt er gekozen voor een tijdelijke transfer naar RKC. Daar is de kans op speelminuten op het hoogste niveau een stuk groter.

 

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com