website laten maken in alkmaar
Elftal en Technische staf

Rasmus Wendt per direct naar Heerenveen

Rasmus Wendt vertrekt per direct naar SC Heerenveen, dat bevestigt AZ zojuist via de officiële kanalen. De 20-jarige buitenspeler kwam in januari 2019 over van BK Häcken en zal definitief de overstap maken naar Friesland.

Afgelopen seizoen onderdeel uit van de selectie van Jong AZ, maar kwam door een langdurige blessure niet in actie voor de Alkmaarse beloftenploeg. Wendt is de tweede speler die Alkmaar vandaag achter zich laat. Eerder werd al bekend dat Joris Kramer op huurbasis de overstap maakt naar SC Cambuur Leeuwarden. De Friezen hebben daarbij wel een optie tot koop bedongen.

Foto: Soccrates | Ed van de Pol

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar