Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Overig nieuws

Quiz: Test je AZ-transferkennis!

AZ is nog niet bepaald druk op de zomerse transfermarkt. Dat is in voorgaande jaren wel anders geweest. Zo kunnen we ons allemaal nog het moment herinneren dat de Amerikaanse superster Jozy Altidore werd aangetrokken. Of toen de onbekende Vincent Janssen voor een klein bedrag werd overgenomen van Almere City, om vervolgens een jaar later voor vele miljoenen te verkassen. Maar door de val van DSB Bank heeft AZ ook jarenlang haar beste spelers moeten verkopen. Dat waren vaak minder leuke momenten.

Ben jij op de hoogte van al deze transferfeitjes? Test je AZ-transferkennis dan nu zelf in onze quiz. Daag ook je vrienden uit om mee te doen!

 

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

AZFanpage
Over de schrijver

De AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

2 Comments

Comments are closed.
  • Avatar
  • Avatar