Elftal en Technische staf

‘PSV geïnteresseerd in Luckassen’

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

Derrick Luckassen staat volgens de Telegraaf in de belangstelling van PSV. Volgens het dagblad zouden de Eindhovenaren zich zelfs al in Alkmaar hebben gemeld en in onderhandeling zijn. Wij hebben dit nieuws donderdag ook vernomen en gister navraag gedaan bij Luckassen, die was echter niet op de hoogte van de interesse. ‘Ik weet van niks’, antwoordde de verdediger tegenover AZFanpage op de vraag of PSV zich voor hem had gemeld.

Ontkenning

Ook belangenbehartiger José Fortes Rodriguez was stellig in zijn antwoord toen wij hem confronteerden met dit verhaal. ‘Dat is niet waar’, reageerde de voormalig publiekslieveling en tegenwoordig zaakwaarnemer. Of dit de waarheid is of slechts een rookgordijn zal de komende dagen vast duidelijk worden. Derrick Luckassen staat in Alkmaar nog een seizoen onder contract, al beschikt AZ wel over een optie om deze verbintenis te verlengen.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com