‘PSV geïnteresseerd in Luckassen’

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

Derrick Luckassen staat volgens de Telegraaf in de belangstelling van PSV. Volgens het dagblad zouden de Eindhovenaren zich zelfs al in Alkmaar hebben gemeld en in onderhandeling zijn. Wij hebben dit nieuws donderdag ook vernomen en gister navraag gedaan bij Luckassen, die was echter niet op de hoogte van de interesse. ‘Ik weet van niks’, antwoordde de verdediger tegenover AZFanpage op de vraag of PSV zich voor hem had gemeld.

Ontkenning

Ook belangenbehartiger José Fortes Rodriguez was stellig in zijn antwoord toen wij hem confronteerden met dit verhaal. ‘Dat is niet waar’, reageerde de voormalig publiekslieveling en tegenwoordig zaakwaarnemer. Of dit de waarheid is of slechts een rookgordijn zal de komende dagen vast duidelijk worden. Derrick Luckassen staat in Alkmaar nog een seizoen onder contract, al beschikt AZ wel over een optie om deze verbintenis te verlengen.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

14 Reacties

 • PSV heeft er een handje van om publiekslievelingen weg te halen bij AZ, Maher Poulsen, Koevermans….Inplaats van dat ze zelf scouten in Scandinavië of andere creatieve plekken komen ze altijd uit bij AZ. Wat een beleid..

 • PSV is één van de top 3 tegenstanders van AZ. Die moet je dus nooit helpen sterker te worden, tenzij ze exorbitant veel willen dokken.

  • 4mil+ Doorverkoop 35% bij Derrick + de opleidingsvergoeding krijg je er ook bij als PSV hem weet te verkopen.

 • Lijkt wel of az luckassen niet wil behouden. Is een van de spelers die de grootste groei doormaakt bij az. Kan een grote worden. Wie dat niet ziet, is blind. Optie lichten dus. Voor vele miljoenen weg en anders maar niet. Dus niet voor een fooi zoals in de tijd van stewart.

  • Klopt, maar AZ wil echt wel het contract verlengen van Luckassen daar twijfel ik niet aan maar er zijn twee kampen, Mino Riaola is zijn zaakwaarnemer dus dit kan weleens ‘weer’ een lang verhaal worden, daarom een doorverkoop % in zijn contract afdwingen anders gewoon nog een jaar AZ als dat niet lukt.

 • Gewoon vertrouwen in deze jongen uiten door hem op zijn favoriete positie (C.V) te zetten samen met Vlaar en zijn contract de optie tot verlenging te lichten. Huiberts moet ook voor dit soort jongens het aantrekkelijk maken om er nog een paar jaartjes aan te knopen.

 • Ik verkondigde vorige week hier al dat we over 3 weken Luckassen en Haps kwijt zijn. Ik vrees dat mijn voorspelling gaat uitkomen. En Huiberts vorige week nog pontificaal in het NHD: AZ gaat in principe niemand verkopen. Maar als er met een zak met geld geringeld wordt staat Huiberts vooraan. Ik begrijp dat de onderhandelingen al gestart zijn. Luckassen tekent dus over een dag of 4 voor PSV. Exit Luckassen. En bedankt maar weer Huiberts. Onder zijn leiding zakt AZ zo naar de middenmoot of nog lager. Op naar de nullijn! Wat ben ik blij dat ik mijn seizoenskaarten niet verlengd heb. Onder zijn leiding en met het aanhouden van Brom zal het spelen van Europees voetbal misschien wel nooit meer aan de orde zijn. Ik ga weer naar het amateurvoetbal kijken. Het verval van AZ zal alleen maar erger worden.

  • Boze oude blanke man? Wat voor reactie is dit weer zeg, pffff. Depressie in de Provincie? Prima als je niet naar het stadion komt, ik ga ook niet naar het plaatselijk theater, maar laat je mening voor mensen die er wel heen gaan en het leuk vinden lekker achterwege. Daarnaast zijn je uitspraken als wellicht nooit meer Europees voetbal en verval van AZ echt verschrikkelijk. En weer amateurvoetbal kijken? Ja dat niveau is lekker hoog. Blijf dan ook maar lekker weg. Ook als het zo wel weer beter met AZ gaat.

   • Eens met Laurens facking azijnverpreiders ga je toch lekker niet naar het stadion maar deel je azijn niet met supporters die het wel leuk vinden om naar het stadion te gaan.

 • Transfermarkt is nog 61 dagen open, dus niet te impulsief handelen..

  Kom op AZ ploeg bij elkaar houden of hoge bedragen vragen met doorverkooppercentage

 • Je kunt je ook afvragen waarom AZ de optie nog niet heeft gelicht!! We kennen het contract niet dus ik ga er vanuit dat het niet lichten van de optie een hele goede reden heeft. Maar als het een eenzijdige optie voor AZ is zal het toch waarde hebben en meewegen in de transfersom

 • Was vorig jaar al spraken van, en onze club slaapt verder, en telt alvast de poen…. zou het bestuur het begrip ” Moneyball ” wel begrijpen