Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Prima deal: Guus Til levert 18 miljoen euro op

De transfer van Guus Til zou 18 miljoen euro opleveren

Volgens De Telegraaf legt de transfer van Guus Til AZ geen windeieren, de Alkmaarders zouden maar liefst tot 18 miljoen euro incasseren voor de zelfopgeleide middenvelder.

Nu alle partijen rond zijn vertrekt Til vandaag naar Moskou voor een medische keuring en presentatie bij de Russische topclub en heeft AZ onder aanvoering van Max Huiberts wederom een uitstekende uitgaande deal beklonken.

Het is de verwachting dat AZ in ieder geval een deel gaat herinvesteren in de spelersgroep. Er doen verschillende verhalen de ronde, maar in de wandelgangen hebben wij vernomen dat de prioriteit zou liggen bij een extra buitenspeler en een middenvelder. Met de komst van Jordy Clasie haalde AZ al een middenvelder, maar werd de club ook al in verband gebracht met Mark Diemers van Fortuna Sittard.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN , is eigenaar van PGWEAR Nederland en zit tegenwoordig ook in hele mooie voetbalreizen!