Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Positieve Boadu: ‘Je moet altijd blijven lachen’

Het zal ongetwijfeld het gesprek van de dag zijn geweest bij de koffiemachine van voetbalminnend Nederland vanmorgen: De horrorblessure van Myron Boadu. Het Alkmaarse supertalent brak gister op ongelukkige wijze zijn enkel na een tackle van Eric Botteghin. Amper een dag later staat de spits echter al lachend op Instagram met Touzani. ‘Je moet altijd blijven lachen toch? Alles komt goed’, reageert de goedlachse spits tegen AZ Fanpage.

Snel terug

‘Ik voel me redelijk, het doet nu geen pijn ofzo’, geeft Boadu desgevraagd aan. In Alkmaar en omstreken zat de schrik er goed in na het zien van de pijnlijke beelden en de hoofdrolspeler snapt dat. ‘Ik heb de beelden ook gezien en het zag er inderdaad niet best uit.’ Toch houdt de aanvaller de moed erin. ‘Het komt goed en ik hoop snel weer terug te zijn.’ Wanneer dat is zal nog moeten blijken. Op dit moment is het volgens de aanvaller nog te vroeg voor een volledige diagnose. Mocht die er zijn dan laten wij het uiteraard aan de club en speler om dit te communiceren.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com