Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Podcast 67

Podcast 67: Vooruitblikken naar een nieuw Europees seizoen

van athene naar lissabon podcast 67

Podcast 67, de podcast gemaakt door AZ-supporters, is het nieuwe seizoen begonnen. In de eerste aflevering van deze jaargang is Theo Brinkman te gast. Brinkman is de AZ-watcher van het Noordhollands Dagblad en heeft de club van middenmoter in de eredivisie zien opklimmen tot uitdager van de traditionele top 3.

In deze aflevering kijken presentatoren Sander van Lubeck en Maikel Ineke vooruit naar het nieuwe seizoen waarin AZ Europees voetbal speelt. Maar er wordt samen met de gast ook teruggekeken. Brinkman bezocht afgelopen jaren meer dan 40 Europese uitwedstrijden voor de krant. Wat waren voor hem de meest legendarische tripjes? En in hoeverre is de wedstrijdbeleving van een serieuze journalist te vergelijken met die van supporters?

De journalist vertelt over presidentiële vluchten naar Aktobe, zijn primeur rond de transfer van Wout Weghorst en waarom hij Sporting-uit miste.

De podcast is hieronder te beluisteren. In de uitzending is ook een prijsvraag. Brinkman schenkt één van de inzenders een boek dat hij schreef over een legendarisch seizoen, waarin AZ ook Europees voetbal speelde.

Podcast 67 is een podcast voor en door AZ-supporters, met afwisselend Maikel Ineke, Sander van Lubeck en Pieter Visscher als presentatoren. Een podcast is een soort radiouitzending die online is te beluisteren, vaak over een specialistisch onderwerp zoals dus ook bij Podcast 67. Het medium is vooral geschikt om te luisteren tijdens bijvoorbeeld het fietsen, klussen in huis of andere momenten dat je de tijd hebt. Het wordt vooral beluisterd via de telefoon, bijvoorbeeld via Itunes of een andere Podcast-app. Via deze apps kun je je ook abonneren op Podcast 67.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

AZFanpage
Over de schrijver

De AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.