Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Podcast 67

Podcast 67: treurnis en verval in de Arena

De avond na de bittere afstraffing in Amsterdam hebben de mannen van Podcast 67 een toepasselijke gast: Mark van Wonderen, zelfverklaard liefhebber van treurnis en verval.

Mark heeft bekendheid vergaard door het fotograferen van Chinese restaurants. Maar, belangrijker, hij is een in Amsterdam woonachtige AZ-supporter die alles op een treurnis-weegschaaltje legt. In de zevende aflevering van Podcast 67 spraken spraken Maikel en Sander met hem over memorabele edities van Ajax-AZ, de aversie richting de hoofdstedelingen en natuurlijk over de Chinees die tegenover De Alkmaarderhout stond. Ook wist Mark, die ‘s ochtends nog op de golfbaan stond met David Loggie, hoe deze oud-speler aan de bijnaam David Sloggie kwam.

De uitzending is hier te beluisteren.

Een podcast is een soort radiouitzending die online is te beluisteren, vaak over een specialistisch onderwerp zoals dus ook bij Podcast 67. Het medium is vooral geschikt om te luisteren tijdens bijvoorbeeld het fietsen, klussen in huis of andere momenten dat je de tijd hebt. Het wordt vooral beluisterd via een app op je telefoon. Sinds deze week is Podcast 67 ook te beluisteren op Spotify!

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com