Podcast 67

Podcast 67: Terug op heilige grond met Alkmaar Fanatics

Uitleggen aan Guus Til en Teun Koopmeiners dat die spandoeken echt niet voorgedrukt zijn. Wout Weghorst die zijn eigen doek wil hebben voor thuis. En Ron Vlaar die na AZ-Ajax zijn bedankjes persoonlijk appt aan de makers. Another day at the office voor de mannen van Alkmaar Fanatics. Zondag beleefden ze hun voorlopige hoogtepunt met een tot in de puntjes afgestemde sfeeractie.

Een dag na de Duitse overwinning op Ajax zijn Jesper en Bart-Jan van Alkmaar Fanatics te gast. In de 21ste aflevering van Podcast 67 gaan ze dieper in op het megadoek en het vuurwerkspektakel van zondagmiddag. Wat komt er allemaal kijken bij zo’n actie? Wat houdt de terugkeer in Alkmaar in voor het sfeerteam? En hoe is het contact met de club en de spelersgroep?

De aflevering is te beluisteren via Spotify of een speciale podcastapp op je telefoon (Itunes, RadioPublic, Stitcher). Ook onder deze link: https://podcast67.nl/21-terug-op-heilige-grond-met-alkmaar-fanatics/ staat de uitzending, evenals de eerdere twintig edities van Podcast 67.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    Ook interessant