beluister podcast 67 met ton leesberg
Podcast 67

Podcast 67: Sing me sing me a chanson…

In de 31e aflevering van Podcast 67 is Ton Leesberg te gast. De geestelijk vader van stadionsong als ‘Allez-allez-allez’ en ‘Dit is het momento’ praat met Maikel en Sander over spreekkoren in het algemeen: wat werkt wel, en wat werkt niet in het stadion?

Ton is erin geslaagd AZ-fans meer dan twee coupletten tekst achter elkaar te laten zingen. De persoon bij uitstek om het over supportersliederen te hebben. Niet alleen de huidige songs passeren de revue, maar ook klassiekers als Ome Jan, Kom in die tent en LUV. De vraag is wat het beste bij de identiteit van AZ past.

Luister de podcast hieronder of abonneer je op Podcast 67 via Spotify of Apple.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant