Wedden op voetbal

Podcast 67

Podcast 67: Over stoplichten in Lokeren en andere hoogtepunten uit de geschiedenis van de Ben-Side

In de nieuwste aflevering van Podcast 67 staat de historie van de Ben-Side centraal. Hoe ontwikkelde zich een harde kern? Hoe zag een awayday er uit in de jaren ’70? En het belangrijkste: wat heeft een beleefd blauw olifantje in pyjama te maken met de Ben-Side? Niemand die dat beter kan verwoorden dan Johan Blaauw, Ben-Sider van het eerste uur.

Met op tafel een speciaalbiertje uit het Vlaamse Boezinge  gaat het over demo’s voor Super-Hugo, voorpilzen in Bathmen en wordt er alvast een voorproefje genomen op de AZ-quiz van april 2019. Ook komt de laatste uitwedstrijd van Marco Bellis aan bod.

Link

De aflevering is te beluisteren via Spotify of een speciale podcastapp op je telefoon (Itunes, RadioPublic, Stitcher). Ook onder deze link: https://podcast67.nl/9-over-stoplichten-in-lokeren-en-andere-hoogtepunten-uit-de-geschiedenis-van-de-ben-side/ staat de uitzending, evenals de eerdere acht edities van Podcast 67.

 

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com