Wedden op voetbal

Podcast 67

Podcast 67: Op de kisscam met bivakmuts op

In de derde aflevering van het seizoen hebben Maikel en Sander van Podcast 67 voor het eerst een AZ-medewerker in de studio. Te gast is Patrick Ton, de dit jaar aangestelde Supporters Liaison Officer.

Onder het genot van witte wijn (Schloss Marienlay riesling van Weinstube Kesselstat) bespreekt Patrick zijn wens voor bierstubes buiten het stadion. Ook laat hij zijn licht schijnen op vuurwerk bij trainingen, het uitbreiden van tribunes en waarom er geen kisscam in het stadion komt.

Patrick komt sinds de jaren ’70 bij AZ. Zijn boefjesverleden op de tribune bleek een pré tijdens zijn sollicitatiegesprek. In de nieuwste uitzending van Podcast 67, die hier https://podcast67.nl/seizoen-02-aflevering-03-op-de-kisscam-met-bivakmuts-op/ is te beluisteren, bespiegelt hij de opstootjes rond AZ-Utrecht vorig jaar. En welke rol hij daarin nu zou kunnen spelen.

Een podcast is een soort radiouitzending die online is te beluisteren, vaak over een specialistisch onderwerp zoals dus ook bij Podcast 67 (https://podcast67.nl/). Het medium is vooral geschikt om te luisteren tijdens bijvoorbeeld het fietsen, klussen in huis of andere momenten dat je de tijd hebt. Het wordt vooral beluisterd via de telefoon, bijvoorbeeld in de Podcast-app op je iPhone of een app als Overcast op Android. Via deze apps kun je je ook abonneren op Podcast 67.

 

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com