Laurens ten Dam bij Podcast 67
Podcast 67

Podcast 67: Laurens ten Dam

Daags na de Tour. Jarenlang aasden criteriumbazen dan op profrenners als Laurens ten Dam, maar dit keer trok Podcast 67 aan het langste eind. De Oudorper vertelt over hoe hij als Heilooër tiener al naar AZ ging en hoe hij tegenwoordig met zijn 8-jarige zoontje plaatsneemt in vak P (waar hij zaterdag zijn pokkie pakte om Poga te prefereren boven PEC). Enneh AZ, luister je mee? Laurens doet ook een open sollicitatie.

Luister de podcast hieronder of abonneer je op Podcast 67 via Spotify of Apple.

Live Slow Ride Fast

Als persoonlijke noot van deze redacteur en (net als velen van jullie) wielerliefhebber zou ik graag nog de tip willen geven om ook de Podcast van Laurens ten Dam zelf eens op te zoeken. Samen met Stefan Bolt en regelmatig met Thomas Dekker, maakt Ten Dam de zeer vermakelijke Live Slow Ride Fast Podcast. Wielrennen is de hoofdmoot, maar het is vaak ook ontzettend grappig en luchtig. Een verademing in tijden dat iedereen alleen maar boos lijkt op elkaar en de wereld.

[coverfoto via Pro Shots / George Deswijzen]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant