Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Podcast 67

Podcast 67: Jetse wint koers dankzij AZ-NAC

Na de teletekstsupporter hebben we nu: de streamsupporter. Met Jetse Bol als waarschijnlijk de meest fanatiekste van allemaal. Met als woonplaats Girona en als beroep profwielrenner lukt het nauwelijks om AZ in levende lijve te zien, maar live kijken lukt wel degelijk.

De getogen Avenhorner is momenteel weer even in het land, tussen de ZLM Toer en het NK in. En maakte van de gelegenheid gebruik om aan te schuiven bij Maikel en Sander. We spraken met Jetse over zijn AZ-beleving. Hoe volg je de club vanuit je woonplaats in Noord-Oost-Spanje? Herkent hij de topsportmentaliteit bij AZ die ook in het peloton is te zien? En pakt hij AZ mee als we in pak ‘m beet Bilbao spelen?

De aflevering is te beluisteren via Spotify of een speciale podcastapp op je telefoon (Itunes, RadioPublic, Stitcher). Ook onder deze link staat de uitzending, evenals de eerdere veertien edities van Podcast 67.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com