Podcast 67

Podcast 67: Inpilsen met Martijn Meerdrink

Waar kwam de bijnaam Martijn Meerdrink vandaan? Waarom werd de rechtsbuiten boos op Van Gaal? En hoe ging het er aan toe op het trainingsveld onder Van Stee?

Bij Podcast 67 was zaterdagmiddag Martijn Meerdink te gast. Of eigenlijk waren podcasters Maikel en Sander te gast bij Meerdink, in zijn stamkroeg De Zwaan in Winterswijk. Op de dag van De Graafschap-spreken ze over het onderlinge duel, maar ook over tal van andere zaken. Waarom vindt Meerdink de organisatie van AZ er beter voorstaan dan die van De Graafschap? En gaat AZ in de nabije toekomst wederom zo’n illustere periode tegemoet als Meerdink onder Co Adriaanse meemaakte?

De aflevering is te beluisteren via Spotify of een speciale podcastapp op je telefoon (Itunes, RadioPublic, Stitcher). Ook onder deze link: https://podcast67.nl/13-inpilsen-met-martijn-meerdrink/ staat de uitzending, evenals de eerdere twaalf edities van Podcast 67.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com