Podcast 67

Podcast 67: Hoe beter Wessel Nijman gooit, hoe minder hij naar AZ kan

Wie leeft voor de topsport, leidt momenteel een beperkt bestaan. Dat geldt echter niet voor Wessel Nijman, die te gast is in de 25e aflevering van Podcast 67. De getalenteerde darter werkt zijn wedstrijden momenteel af voor de webcam. En ook zijn werzaamheden voor Alkmaar Fanatics liggen allesbehalve stil.

Net als in de aflevering van maart schakelen Maikel en Sander in vlak na een persconferentie van Mark Rutte (én op de avond dat AZ eigenlijk zou aantreden tegen PSV). Nu doen ze dat met de 19-jarige Wessel, fanatiek AZ’er die voorin vak W staat. En die momenteel zeer hard aan de weg timmert om het te schoppen tot professioneel darter. Online heeft hij net twee keer Raymond van Barneveld verslagen.

Gaat AZ voorronde Champions League spelen? Kan dit team nu misschien wel bij elkaar blijven? En wat is mooier: de sfeer in een voetbalstadion of in een afgeladen dartscentrum?

De aflevering is te beluisteren via Spotify of een speciale podcastapp op je telefoon (Itunes, RadioPublic, Stitcher). Ook onder deze link: https://podcast67.nl/25-hoe-beter-wessel-nijman-gooit-hoe-minder-hij-naar-az-kan/ staat de uitzending, evenals de eerdere 24 edities van Podcast 67.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant