Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Podcast 67

Podcast 67: Heeft Europees voetbal halen zo nog wel zin?

Waarom zouden we nog strijden voor Europees voetbal? Maikel en Sander vroegen het zich af na het ontluisterende tweeluik tegen Kairat Almaty, Marius Wiegman kwam met het nuchtere antwoord.

In de vijfde aflevering van Podcast 67, een podcast voor en door AZ-supporters, was de redacteur van AZ Fanpage te gast. Met Marius blikken presentatoren vooruit op het nieuwe eredivisieseizoen 2018/2019, dat zondag van start gaat. Is het pessimisme terecht en wat is de rol van td Max Huiberts geweest deze zomer?

Marius ziet alle thuiswedstrijden van de perstribune en ook een groot deel van de uitwedstrijden. Een seconde na het laatste fluitsignaal zet hij het wedstrijdverslag online. De Alkmaarder vertelt over de spelers die hij voor zijn microfoon krijgt, over het bereik van AZ Fanpage en over het volgen van een nieuwe spits tot in zijn hotel.

De uitzending is hier te beluisteren.

Een podcast is een soort radiouitzending die online is te beluisteren, vaak over een specialistisch onderwerp zoals dus ook bij Podcast 67 (https://podcast67.tumblr.com/). Het medium is vooral geschikt om te luisteren tijdens bijvoorbeeld het fietsen, klussen in huis of andere momenten dat je de tijd hebt. Het wordt vooral beluisterd via de telefoon, bijvoorbeeld in de Podcast-app op je iPhone of een app als Overcast op Android. Via deze apps kun je je ook abonneren op Podcast 67.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com