Wedden op voetbal

Podcast 67

Podcast 67: de moeder aller ontknopingen

Is de ontknoping ooit zo intens geweest als donderdagavond? Aan decepties geen gebrek, maar hoe vaak hebben we gejuicht in blessuretijd? Maikel en Sander bespreken dit, met als gast AZ-watcher Pieter Visscher, in de twintigste aflevering van Podcast 67.

Genoeg stof om over te praten, nu we het Haagse hoofdstuk aan het afsluiten zijn. Het wonder van Ferdy Druijf, het aftellen naar AZ-Ajax en de groen-gele honkbalpet van Sander. Maar ook rijst de vraag of de selectie wel breed genoeg is om op drie fronten te strijden en hoe het verlies van Hatzidiakos wordt opgevangen.

De aflevering is te beluisteren via Spotify of een speciale podcastapp op je telefoon (Itunes, RadioPublic, Stitcher). Ook onder deze link: https://podcast67.nl/20-de-moeder-aller-ontknopingen/ staat de uitzending, evenals de eerdere negentien edities van Podcast 67.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com