Podcast 67

Podcast 67: Burgemeester Anja Schouten

Burgemeester Anja Schouten was te gast bij Podcast 67 afgelopen week, Maikel en Sander interviewden haar in het AFAS-Stadion.

Waar heb je het dan over als je aanschuift in de gemeentelijke skybox van het toekomstige Betcity Stadion? Haar oorspronkelijke band met AZ? Hoe zij als politiechef te maken had met supporters? Waarom de band tussen AZ en gemeente zo is verbeterd de laatste jaren? Naast welke AZ-speler zij als kind woonde? Waar zij een huldiging voor zich ziet? Hoe zij naar haar voorgangers kijkt? Wat er in gang wordt gezet na de veldbestorming bij AZ-NEC? Wat AZ betekent voor de stad? Wat zij denkt over het beruchte tunneltje? Hoe zij tegen combi’s aankijkt? Wat zij zou veranderen als zij AZ-directeur zou zijn? Of zij liever bier drinkt of wijn? Nou weet je wat, we hameren het allemaal af. We zitten er tenslotte toch. Enneh, waar kwam haar gewetenskwestie tijdens de laatste bekerfinale vandaan?

Luister de podcast hieronder of abonneer je op Podcast 67 via Spotify of Apple.

Podcast 67 is een podcast van en voor AZ-supporters. Presentatoren Maikel Ineke en Sander van Lubeck nodigen maandelijks een gast uit om in alle rust bij te praten over hun club. Dat doen zij op enkele honderden meters van de Hout, met een biertje op tafel.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan professionele websites met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %