Wedden op voetbal

Podcast 67

Podcast 67: Absence makes the heart grow fonder

Het is pas september, maar het voelt alsof we er al een heel seizoen op hebben zitten. Het programma is lang en vol, en dus moet er gerouleerd worden, ook in de studio van Podcast 67. Presentator Sander neemt voor één keertje plaats op de bank, Maikel ontvangt gast Bas de Regt.

In de nieuwste aflevering van Podcast 67 wordt onderzocht wat de impact is van een betaald voetbalclub op een stad. Wat doet dat met kids die er opgroeien en wat zijn de gevolgen als een club plots de eigen omgeving moet verlaten? Bas is de persoon bij uitstek om deze vragen te beantwoorden. Hij bezoekt al sinds begin jaren ’70 de thuiswedstrijden van AZ en was jarenlang voorzitter van de 8 October Vereeniging.

Een vooraanstaande Alkmaarder dus, die en passant vertelt hoe hij bij Nygaard in de huiskamer belandde en wat hij als kind op het veld van de Hout uitspookte. Luister de aflevering via een podcast-app op je telefoon (zoek op ‘Podcast 67’) of via deze link: https://podcast67.nl/18-absence-makes-the-heart-grow-fonder/

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com