Wedden op voetbal

Podcast 67

Podcast 67: 10 jaar Victoria Alkmaar, wat staat er nog op het verlanglijstje?

Een mijlpaal op supportersgebied: Victoria Alkmaar bestaat 10 jaar! Voor Podcast 67 aanleiding om Pascal Vleugel, bestuurslid van de supportersbeweging, uit te nodigen in de studio.

In de nieuwste aflevering van Podcast 67 bespreken Sander en Maikel met Pascal de oprichting van de vereniging. Het was het AZ vlak na de val van DSB, onder leiding van Toon Gebrands en met klappers op de tribune. Mede dankzij de inzet van Victoria Alkmaar is er veel veranderd. Van echt bier op de tribune tot een staanvak direct achter het doel.

Waar strijdt Victoria momenteel nog voor? En wat is de rol van de vereniging in de tijdelijke verhuizing naar Den Haag? Luister de nieuwste aflevering van Podcast 67 in je favoriete podcast-app op je telefoon of via de volgende link:

https://podcast67.nl/19-10-jaar-victoria-alkmaar-wat-staat-er-nog-op-het-verlanglijstje/

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com