Elftal en Technische staf

Peer Koopmeiners op huurbasis naar Excelsior

Peer Koopmeiners gaat op huurbasis naar Excelsior

Peer Koopmeiners maakt op huurbasis de overstap naar Excelsior. De middenvelder was vanmiddag al aandachtig toeschouwer bij het duel tussen de Rotterdammers en FC Groningen. Nu meldt ESPN dat Koopmeiners het seizoen af gaat maken op Woudestein.

Peer Koopmeiners tegen AZ?

Het jongere broertje van Teun kwam dit seizoen niet heel vaak in actie en wilde daarom elders minuten maken. AZ wilde meewerken aan een tijdelijke verhuizing, waarbij Excelsior dus de uiteindelijke bestemming is geworden. Saillant detail is dat Excelsior en AZ woensdag tegenover elkaar staan in de KNVB Beker. Ook Koopmeiners dat mee zal spelen is de vraag.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    0 %