Elftal en Technische staf

Pavlidis mogelijk langer ‘out’: ‘Dat verwacht ik wel helaas’

Vangelis Pavlidis is waarschijnlijk langer uit de roulatie dan verwacht, dat bevestigt Pascal Jansen tegenover het NHD. De Griekse aanvaller leek in eerste instantie een maand toe te moeten kijken, maar het lijkt langer te gaan duren. 'Helaas wel. Het is een serieuze blessure', reageert de trainer tegenover het medium.

Vangelis Pavlidis is waarschijnlijk langer uit de roulatie dan verwacht, dat bevestigt Pascal Jansen tegenover het NHD. De Griekse aanvaller leek in eerste instantie een maand toe te moeten kijken, maar het lijkt langer te gaan duren. ‘Helaas wel. Het is een serieuze blessure’, reageert de trainer tegenover het medium.

Pavlidis viel uit in het duel met Cambuur en leek in oktober zijn rentree te kunnen maken, inmiddels zijn er echter nieuwe inzichten. De international moest na de wedstrijd tegen de Friezen een week volledige rust houden, waarna het behandeltraject zou worden bekeken. ‘Daaruit kwam het advies om nog wat langer rust te houden’, geeft Jansen aan.

‘Omdat hij toch in een spalk zat en niet veel kon doen, is hij een paar dagen naar Griekenland geweest. Hij zit nu tegen het moment aan dat ze de zaak opnieuw gaan beoordelen. Wordt het een conservatieve behandeling of opereren.’ Pavlidis wordt op dit moment met succes vervangen door Odgaard, terwijl oefenmeester oook nog de beschikking heeft over Barasi.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    0 %