AZ Jeugd

Hoofd Jeugdopleiding Paul Brandenburg verlengt contract

Paul Brandenburg heeft zich langer verbonden aan AZ

Hoofd Jeugdopleiding Paul Brandenburg verlengt net als Pascal Jansen zijn contract bij AZ. Brandenburg die al sinds 2009 in dienst is bij AZ tekende bij tot 2028 in Alkmaar.

Hoofd jeugdopleiding sinds 2015

Brandenburg is al in dienst bij AZ sinds 2009, eerst als jeugdtrainer van de Onder 16 coördinator van de AZ Voetbalschool en sinds 2015 als hoofd jeugdopleiding. Die functie nam hij toen over van Aloys Wijnker, die naar Amerika vertrok.

Trainer sinds zijn zestiende

Voor zijn komst naar AZ had Paul Brandenburg al een lange geschiedenis in het voetbal in onze regio, zo was hij op zijn zestiende al trainer bij AFC’34. In 2015 en 2017 spraken wij uitgebreid met Brandenburg over zijn werk bij AZ en dat is met terugwerkende kracht leuk om nog eens te lezen.

Met de langdurige verlenging van zijn contract kiest AZ wederom voor continuïteit en dat lijkt gezien alle prestaties van de afgelopen jaren wederom een slimme keuze.

[foto Pro Shots / Ed van de Pol]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %