Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

‘Ouwejan ook in beeld bij Crystal Palace’

Thomas Ouwejan staat in de belangstelling van Crystal Palace

Nadat eerder deze week al bekend werd dat Torino interesse zou hebben in Thomas Ouwejan, weet de Daily Mail te melden dat ook Crystal Palace wel wat ziet in de aanvallende back van AZ.

Palace, dat afgelopen jaar een knappe twaalfde plaats wist te halen in de Premier League scout volgens de krant actief in Nederland als het aankomt op versterkingen. Naast interesse in Ouwejan zouden ze ook Jerdy Schouten (die meerdere malen is getipt in Alkmaar) van Excelsior willen halen. Volgens de Daily Mail is Ouwejan het hele afgelopen seizoen intensief gevolgd en is de interesse zeer serieus.

De Engelsen zullen de diepe Premier League-portemonnee wel moeten trekken als ze Ouwejan binnen willen halen, de verdediger heeft in Alkmaar nog een contract tot 2022.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Helpt bedrijven online groeien met 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.