AZ speelde vanavond in Brussel tegen Royal Antwerp
Het uitvak in Brussel, toen er nog niet veel te juichen viel
Overig nieuws

Oproep: kom onze redactie versterken! [UPDATE]

[UPDATE] Na onze oproep in het onderstaande artikel stroomden de aanmeldingen dermate snel binnen, dat we nu helaas uit luxe al gedwongen worden om even geen aanmeldingen meer te accepteren. We kunnen versterking gebruiken, maar om nu dagelijks met 10 man over AZ te gaan schrijven gaat misschien wat ver. Wij danken jullie allemaal voor het lezen en delen van onze oproep!

AZFanpage is op zoek naar versterking van de redactie! Onze website draait al bijna 21 jaar op vrijwillige inzet en ondanks dat het meer dan aardig gaat in de huidige bezetting is er ruimte voor vers bloed om de site nog beter te maken. Lijkt het jou leuk om mee te helpen dan horen we dat graag van je via het formulier onderaan de pagina.

Voorbeelden van artikelen

Om je een idee te geven van de dingen die we graag (consequent) zouden doen op de site hebben we een aantal zaken op een rijtje gezet om je een idee te geven van de werkzaamheden.

 • Actuele zaken
 • Artikelen na wedstrijden met reacties vanuit club, tegenstanders of (landelijke) media (denk een wekelijks rondje)
 • Het bijhouden van samenvattingen en reacties (na elke wedstrijd)
 • Rondje AZ-Podcasts (zouden we graag bundelen in 1 artikel per week)
 • Wekelijks rondje AZ op de socials (leuke quotes, Tweets, korte filmpjes etc.)
 • Het aanvullen van algemene clubinformatie op de website
 • Wekelijks (korte) verslagen van jeugdwedstrijden en/of uitslagen

Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor eigen inbreng. Ben je gezegend met een scherpe (en rechtvaardige) pen en zou je graag columns schrijven? Geen punt! Ben jij zeer vaardig met Facebook, Instagram of Twitter? Graag! Meester(es) in videobewerking? Tof!

Wij zoeken…

 • AZ-supporters of journalisten in wording
 • Een redelijk niveau in het schrijven van artikelen (je hoeft geen Mulisch te zijn, maar een paar goede zinnen kunnen schrijven is wel handig)
 • Een pro-actieve houding

Wij bieden…

Een leuke redactie en het beste excuus ter wereld om nog meer met onze club bezig te zijn! Als onze vaste redacteur verhinderd is, dan is er in overleg een plek op de perstribune bij thuiswedstrijden en heb je sowieso de optie om bij veel uitwedstrijden hetzelfde te doen (zeker in normale tijden). Je krijgt een eigen profiel waarin ruimte is om wat over jezelf te vertellen en waar ook plek is voor links naar je persoonlijke website en je social media profielen. Als je een studie doet op journalistiek gebied dan is het redacteurschap bovendien een uitstekende training voor het “echte” werk

AZFanpage
AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

  Comments are closed.

  Ook interessant