Ook Mattias Johansson geschorst tegen FC Groningen

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

Naast Jonas Svensson is ook Mattias Johansson komende woensdag geschorst voor het duel tegen FC Groningen. Jonas Svensson zal naar alle waarschijnlijkheid een schorsing krijgen van een wedstrijd naar aanleiding van de rode kaart die hij gister kreeg tegen FC Utrecht. Ondanks dat de rode kaart veel te zwaar gestraft was, was er wel sprake van een overtreding waardoor seponeren geen optie lijkt.

Johansson

Mattias Johansson kwam tegen de Domstedelingen als vervanger binnen de lijnen, maar dat zal overmorgen in de Euroborg niet het geval zijn. De Zweedse rechtsback heeft namelijk nog een schorsing openstaan van de play-offs in 2014. Als resultaat hiervan zullen beide Scandinavische backs dus vanaf de tribune toe moeten kijken. Derrick Luckassen of Fernando Lewis lijken de meest waarschijnlijke alternatieven.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

5 Reacties

 • Krul
  Lewis vlaar wuytens oudejan
  Ali van overeem dos santos
  Friday carcia tanko

  • —————–Krul—————-
   Svensson-Vlaar-Derrick-Oudejan
   Rienstra—v Overeem–Seuntjes
   Alireza——-Tankovic—Garcia

 • Update rode kaart Jonas Svensson geseponeerd kan dus gewoon spelen tegen Groningen.

 • Weet dat het niet mag maar ik doe het toch even..

  G*dver de g*dver de g*dver..

  Rode kaart was dus onterecht waardoor de uitslag beïnvloed is.
  Hierdoor ben je dus (wederom) genaaid door de KNVB wat je nu een lagere klassering oplevert. Wanneer word er eens wat aan gedaan? Bemoei me in principe alleen met mijn eigen cluppie maar zie links en rechts dat meer clubs gewoon benadeeld worden door een gebrek aan discipline, standvastigheid, duidelijkheid en kwaliteit bij de KNVB.

  Vitesse is in ieder geval genoeg gematst voor de komende 125 jaar. Veel plezier met die paar wedstrijden Europees..

  Boys.. Mooi teruggevochten naar 2-3 met een man minder. Heel veel succes de komende wedstrijden. Laat zien dat ze in Alkmaar niet zomaar de koppies laten hangen. De beuk erin!!

 • hoe meneer Maris Wiegman hierbij komt weet ik niet maar nu.nl vermeld dat de rode kaart van Sensson geseponeert is.
  en gewoon inzetbaar is tijdens die wedstrijden.
  de .k.n.v.b vond de rodekaart onterecht daar het geen door gebroken spelers was.
  aldus NU.nl sport.