Elftal en Technische staf

Ook Mattias Johansson geschorst tegen FC Groningen

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

Naast Jonas Svensson is ook Mattias Johansson komende woensdag geschorst voor het duel tegen FC Groningen. Jonas Svensson zal naar alle waarschijnlijkheid een schorsing krijgen van een wedstrijd naar aanleiding van de rode kaart die hij gister kreeg tegen FC Utrecht. Ondanks dat de rode kaart veel te zwaar gestraft was, was er wel sprake van een overtreding waardoor seponeren geen optie lijkt.

Johansson

Mattias Johansson kwam tegen de Domstedelingen als vervanger binnen de lijnen, maar dat zal overmorgen in de Euroborg niet het geval zijn. De Zweedse rechtsback heeft namelijk nog een schorsing openstaan van de play-offs in 2014. Als resultaat hiervan zullen beide Scandinavische backs dus vanaf de tribune toe moeten kijken. Derrick Luckassen of Fernando Lewis lijken de meest waarschijnlijke alternatieven.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com