MO11

Ons AZ

Geschreven door Maikel

MO11 is back! Alkmaar siddert nu de naam met de grootste cultstatus van de Nederlandse voetballerij (oké, ná Fahad Al-Ghesheyan) weer terug is te vinden op de AZFanpage. En over cultstatussen gesproken: graag namedroppen we dan ook gelijk even het nu al legendarische OnsAZ.

Eerder deze week viel ons oog op @OnsAZAlkmaar. Via dit Twitter-account wordt opgeroepen @OnsAZAlkmaar te gaan volgen. De 200-ste volger wordt beloond met een prijs. En wat blijkt de prijs te zijn: een (gratis verkregen) Afas-sjaal. Heerlijk.

Op het bijbehorende Facebook-account wordt melding gemaakt van ‘gesloten samenwerkingsverbanden’, o.a. met de Fanpage. In werkelijkheid bleek het te gaan om de toezegging van de Fanpage dat er een linkje zal worden geplaatst wanneer de site van OnsAZ online is. Want daar blijken de Twitter-  en Facebook-accounts voor bedoeld: ter ondersteuning van de website www.onsaz.net, die op 25 juli om 19.00 uur gelanceerd wordt. (En nog voor de lancering staat OnsAZ op de 11e plaats in de ‘TOP-15 AZ Alkmaar fantwitters’!)

MO11 moet er om glimlachen, maar wil er verder niet neerbuigend over doen. Ook de Fanpage is ooit klein begonnen. We wensen OnsAZ alle succes! En o ja, er zijn nog vacatures.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Maikel

Richtte in 2000 de AZFanpage op en is sindsdien niet zo gek veel veranderd. Schrijft nog steeds over de dingen waar hij van houdt: voetbal, film en muziek. Blogt zo nu en dan ook over Alkmaar: dehouttil.tumblr.com.