website laten maken in alkmaar
Elftal en Technische staf

Ondřej Mihálik definitief naar Viktoria Plzen

Ondřej Mihálik maakt definitief de overstap naar Viktoria Plzen. De aanvaller speelde het afgelopen seizoen al op huurbasis bij de Tsjechen en maakt nu de permanente overstap. De 23-jarige aanvaller kwam in 2018 over van Jablonek, maar raakte vrij snel na zijn entree zwaar geblesseerd.

Na zijn herstel wist hij niet aan te haken bij het eerste elftal, waarna een verhuur aan Viktoria Plzen volgde. Mihálik speelde daar afgelopen seizoen 25 wedstrijden, waarin hij tweemaal wist te scoren. Het was echter voldoende om de Tsjechen de optie tot koop te laten activeren. In het shirt van AZ blijft de teller steken op slechts drie wedstrijden.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar