Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Overig nieuws

Onderzoeksraad geeft (deel) AZ-stadion vrij

Zojuist is bekend gemaakt dat De Onderzoeksraad voor Veiligheid het onderzoek bij AZ heeft afgerond en dat daarmee het stadion weer is vrijgegeven.

Zojuist is bekend gemaakt dat De Onderzoeksraad voor Veiligheid het onderzoek bij AZ heeft afgerond en dat daarmee het deel van het ingestorte dak van het stadion weer is vrijgegeven voor opruimwerkzaamheden. Tijdens het onderzoek is er gesproken met betrokkenen en is de situatie onderzocht. Volgens een woordvoerder van de Onderzoeksraad beslist het orgaan waarschijnlijk volgende week of er een vervolgonderzoek komt, dit zal worden besloten op basis van analyses naar aanleiding van het onderzoek.

Op het moment van schrijven kunnen zowel AZ als de Gemeente Alkmaar nog niet bevestigen dat ze op de hoogte zijn van het besluit en AZ laat weten dat het ook het onderzoek van Royal HaskoningDHV nog afwacht voordat er nieuwe stappen worden ondernomen.

Update: AZ bevestigt op de hoogte te zijn en dus eerst nog op het eigen onderzoek voordat er verder inhoudelijke mededelingen worden gedaan.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN , is eigenaar van PGWEAR Nederland en zit tegenwoordig ook in hele mooie voetbalreizen!