AZ supporters betreden het veld tegen NEC
Overig nieuws

Omgeving stadion deze maand veiligheidsrisicogebied

De hele maand december is het opletten geblazen voor de Alkmaarse harde kern, het gebied rondom het stadion is namelijk aangewezen als veiligheidsrisicogebied. De aanleiding is de onrust die ontstond bij AZ – NEC, waar een groepje supporters de wedstrijd even wisten te pauzeren met een actie.

Volgens de voetbalvierhoek had de actie van de supporters grote impact op het aanwezige personeel. De maatregelen gelden op het moment dat AZ thuis speelt en dat is deze maand het geval op 2 december, 5 december en 9 december, maar is in principe voor de hele maand.

Kijk uit met vuurwerk gooien

Het gebied waar je nog wel vuurwerk mag gooien is te zien op het onderstaande kaartje. Zaak is om dit in ieder geval niet te doen in een grote cirkel om het stadion heen. 😉

NH Nieuws weet nog te melden dat de vierhoek de komende tijd samen gaat optrekken in de strijd tegen het groeiende voetbalgeweld (waarvan we toch wel moeten zeggen dat dit in Alkmaar best meevalt, toch?).

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant