website laten maken in alkmaar
Elftal en Technische staf

Nieuwe coronagevallen bij AZ: ook Myron Boadu getroffen

Myron Boadu schijnt corona te hebben

AZ maakte bekend dat er in de aanloop naar de wedstrijd tegen Napoli nieuwe besmettingen met het coronavirus zijn binnen de club. Het lijkt er volgens het NHD op dat onder anderen Myron Boadu positief is getest. De spits ontbrak op de laatste training en bronnen rondom de club zouden zijn positieve test hebben bevestigd.

Andere gevallen

Andere namen die genoemd worden door het NHD zijn Hakon Evjen, Jordy Clasie, Ferdy Druijf, Timo Letschert, Juan Familia-Castillo, Thijs Oosting en doelman Beau Reus. AZ doet vanwege de meest idiote privacywetgeving ooit geen uitspraken over namen en laat weten bezig te zijn met een inventarisatie van de omvang van de besmettingen.

Napoli uit

In augustus stelde de UEFA een reglement op wat betreft coronabesmettingen in een selectie. Als club moet je 13 spelers beschikbaar hebben om te kunnen spelen, waaronder minimaal één keeper. Dat lijkt AZ vooralsnog wel te lukken.

Martijn
Over de schrijver

Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft daarnaast met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby en helpt in het echte leven bedrijven aan goed scorende websites met 072DESIGN. Doet daarnaast ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar