Elftal en Technische staf

Nagenoeg compleet AZ ontvangt Heracles

Pascal Jansen kan donderdag tegen Heracles beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Alleen de geblesseerde Mees de Wit ontbreekt. Martins Indi is goed uit zijn rentree met PEC Zwolle gekomen en is er donderdag weer bij.

Jansen schoof woensdag aan in de persruimte om vooruit te blikken op de komende wedstrijd tegen Heracles. “We hebben geen nieuwe blessuregevallen en het staat er goed op”, laat de oefenmeester op de clubwebsite weten. “De kleedkamer zit goed vol en ze kunnen mooi concurreren met elkaar.”

Ook Pavlidis is erbij. De Griekse spits scoorde in Zwolle voor zijn vijfde Eredivisie-wedstrijd op rij en evenaarde daarmee een record van John Metgod uit 1978. Pavlidis hoeft met zijn zeven goals op de topscorerslijst in de Eredivisie alleen Gimenez voor zich te dulden (9).

De laatste keer dat AZ en Heracles elkaar in het AFAS Stadion troffen was op 19 februari 2022. Door goals van Pavlidis en Reijnders werd er met 2-1 gewonnen door de Alkmaarders.

Heracles

Heracles promoveerde afgelopen seizoen naar de Eredivisie. De ploeg van John Lammers doet het tot nu toe naar behoren met twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen. Afgelopen weekend gaf het een 0-2 voorsprong weg bij Volendam. Ten opzichte van die wedstrijd gaat Lammers een aantal wisselingen doorvoeren. Welke dat zijn, liet hij nog in het midden.

De laatste keer dat AZ en Heracles elkaar in het AFAS Stadion troffen was op 19 februari 2022. Door goals van Pavlidis en Reijnders werd er met 2-1 gewonnen door de Alkmaarders.

Aftrap AZ – Heracles

AZ – Heracles begint donderdag 28 september om 20:00 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het duel.

Peter Rus
Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

    Comments are closed.

    0 %