Wedstrijden

Nagenoeg compleet AZ naar FC Emmen

AZ neemt het vanmiddag om 14:00 op de Oude Meerdijk op tegen FC Emmen, nadat gister bekend werd dat de wedstrijd door de hevige verwachte weersomstandigheden naar voren werd gehaald. Pascal Jansen kan tegen Emmen nog niet beschikken over Svensson en De Wit.

Goudmijn

Vanmiddag zal het de eerste wedstrijd van Kenneth Goudmijn op de bank van het eerste elftal zijn. Hij vervangt de eerder deze week ontslagen Marino Pusic als assistent van Jansen.

Emmen

FC Emmen staat laatste in de Eredivisie. De Drentenaren wisten dit seizoen nog niet te winnen en staan ver verwijderd van hun concurrentie. Afgelopen week ging de ploeg van Dick Lukkien met 2-0 onderuit op bezoek bij concurrent Willem II. Jansen: ‘Emmen heeft vorig jaar een heel goed seizoen gehad met een goede spelopvatting, dat loopt dit seizoen even wat minder.

Recente historie

Het is pas de derde keer dat AZ op bezoek gaat bij FC Emmen. De laatste keer was in augustus 2018, toen de Alkmaarders een ruime zegen boekten. Bekijk hieronder nog eens de samenvatting van die wedstrijd.

 

Peter Rus
Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

    Comments are closed.

    Ook interessant