Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

‘NAC weigert miljoenenbod uit Alkmaar’

NAC Breda heeft een bod van AZ op Jan Paul van Hecke afgewezen, dat meldt BN DeStem vanmorgen. De Alkmaarders zouden liefst twee miljoen euro over hebben voor de centrale verdediger, maar de Brabanders verlangen een hogere vergoeding. Naast AZ heeft ook FC Utrecht interesse, alleen hebben de Domstedelingen een beduidend lager bod van naar verluidt een miljoen euro uitgebracht.

De hoofdrolspeler zelf zou zijn zinnen hebben gezet op een stap omhoog en heeft volgens het medium al gesproken met Arne Slot en John van den Brom. Dat AZ interesse heeft in de jongeling is niet verrassend. Ron Vlaar zit in de laatste fase van zijn carriere, terwijl Ramon Leeuwin is gehaald als noodoplossing. Met Pantelis Hatzidiakos beschikken de Alkmaarders over nog een rechter centrale verdediger, maar de Griek revalideert op dit moment nog van een zware knieblessure. Zeker met het oog op de toekoms zou Van Hecke dus een uitstekende aanvulling kunnen zijn.

Foto: Pro Shots | Marcel van Drost

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com