Elftal en Technische staf

Myron van Brederode verlengt tot medio 2027

Het contract van Myron van Brederode is opengebroken en verlengd tot medio 2027. De buitenspeler maakte eind vorig seizoen zijn debuut tegen RKC en stond dit seizoen, met name voor de winterstop, regelmatig aan de aftrap. In 29 wedstrijden was de aanvaller drie keer trefzeker.

Het contract van Myron van Brederode is opengebroken en verlengd tot medio 2027. De buitenspeler maakte eind vorig seizoen zijn debuut tegen RKC en stond dit seizoen, met name voor de winterstop, regelmatig aan de aftrap. In 29 wedstrijden was de aanvaller drie keer trefzeker.

“Het is mijn mooiste moment tot nu toe. Er was ook gelijk een liedje met mijn naam”, refereert Van Brederode aan zijn eerste goal in dienst van AZ. Het talent kijkt tegelijkertijd met veel vertrouwen naar de toekomst. “We doen het goed, dus ik hoop dat we deze lijn kunnen doorzetten als team”, geeft de aanvaller aan via de officiele kanalen van de club.

“Persoonlijk hoop ik dat ik nog meer doelpunten kan maken, belangrijk kan zijn voor het team en volgend seizoen echt mijn doorbraak kan maken. Het is geweldig om bij deze club te voetballen en ben blij dat ik er mag staan.”

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    0 %