Website laten maken in Alkmaar? Kom naar 072DESIGN
Elftal en Technische staf

Momenteel geen concrete interesse in Jahanbakhsh

Het is momenteel rustig qua transferperikelen rond Alireza Jahabakhsh, dat meldt Directeur Voetbalzaken Max Huiberts voor de camera’s van NH. ‘Er is momenteel geen concrete interesse in Alireza. Een paar weken geleden was die er wel maar op dit moment is het stil.’ Daarmee doelt Huiberts hoogstwaarschijnlijk op de interesse van SSC Napoli. De Italianen waren lang concreet geinteresseerd, maar kozen uiteindelijk voor Simone Verdi.

Beschikbaar

Het is dan ook goed mogelijk dat de Iraniër over twee weken beschikbaar is als AZ het in de tweede voorronde van de Europa League moet opnemen tegen UE Engordany of Almaty. ‘Het zou wel heel mooi zijn als hij tijdens de eerste wedstrijd voor de Europa League op het veld zou kunnen staan voor ons. Hij heeft wel een heel korte voorbereiding want hij komt natuurlijk wat later terug in verband met het WK. Maar laten we met zijn allen hopen dat er heel weinig interesse blijft bestaan in hem, wat ik me overigens niet kan voorstellen. Het kan echter zomaar zijn dat hij nog een jaar voor ons speelt.’

Inkomende transfers

Ook gaf de beleidsbepaler wat inzicht in de inkomende transfers. ‘We weten wat we willen en we weten waar we ons moeten versterken. Daar zijn we op de achtergrond wel druk mee bezig.’ Op namen wilde Huiberts echter niet ingaan. ‘Ik ga niet in op specifieke namen. Dat heeft niet zoveel zin. Zodra het rond is, en de contracten zijn getekend, dan zullen wij naar buiten treden.’ Ondertussen zingen de namen van Björn Johnsen (ADO Den Haag) en Ricky van Wolfswinkel (FC Basel) rond in Alkmaar.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com