Elftal en Technische staf

Mohamed Taabouni transfervrij naar Feyenoord

Mohamed Taabouni tekent contract bij Feyenoord

Mohamed Taabouni heeft volgens VI besloten zijn carrière voort te zetten bij Feyenoord, de middenvelder stapt transfervrij over vanuit Alkmaar nadat hij een voorstel tot verlengen in Alkmaar weigerde.

Gebrek aan perspectief bij AZ

Taabouni speelde sinds zijn elfde voor AZ en wist uiteindelijk het eerste niet te halen in Alkmaar. Na zijn debuut in 2019 speelde de middenvelder zijn wedstrijden vooral voor Jong AZ, waar hij het met regelmaat goed deed zonder dus echt door te kunnen stoten naar het eerste. AZ deed Taabouni wel een voorstel om zijn contract te verlengen, maar door het gebrek aan perspectief kiest hij dus nu voor Feyenoord.

Feyenoord kijkt vooral richting Alkmaar

Dat Taabouni de keuze maakt voor Feyenoord is niet zo gek gezien het gebrek aan kansen in Alkmaar. De keuze van Feyenoord is daarentegen wel weer apart, die lijken sinds de komst van Arne Slot alleen nog maar richting Alkmaar te kijken. Zo ook gisteren weer, toen bekend werd dat ze zoeken naar een huurdeal met Calvin Stengs.

 

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %