Wedden op voetbal

Supporterszaken

Mogelijke huldiging op maandag in stadion

Wanneer AZ er zondagmiddag in slaagt de vijfde KNVB-beker uit de clubgeschiedenis te veroveren, zal de ploeg van trainer John van den Brom op maandag (19:00) uur worden gehuldigd in het eigen stadion. Dat laat de club vrijdag weten via haar officiële kanalen.

Er is geen seizoen- of clubkaart nodig om het stadion te betreden. Aanvankelijk had AZ gehoopt op een huldiging in het centrum van Alkmaar, maar daar ziet de gemeente geen heil in. Zij stelt dat ‘uit veiligheidsoverwegingen geen huldiging kan plaatsvinden, omdat de pleinen te klein zijn en met een huldiging in het stadion meer interactie met het (vaste) publiek mogelijk is.’

Geen succes

Na de laatste bekerwinst in 2013 werd AZ eveneens gehuldigd in het eigen stadion. Toen een aantal dagen later, op zondag. Mede door de competitienederlaag bij het al gedegradeerde Willem II, werd dit geen groot succes. Toen al repte men dat een huldiging in de Alkmaarse binnenstad voor meer plezier had kunnen zorgen.

Beeld uit 2013: ook toen werd AZ in het stadion gehuldigd na de bekerwinst.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Brian Wijker
Over de schrijver

Sinds de zomer van 2014 werkzaam voor deze website. Is vaak te vinden op de perstribune bij thuis- en uitwedstrijden van AZ. Brian is ook redacteur bij In de Hekken en werkt als Freelancer bij het Noordhollands Dagblad. Volg Brian op twitter: @BrianWijker

5 Comments

Comments are closed.
  • Avatar
  • Avatar
  • Avatar
  • Avatar