Elftal en Technische staf

Mihailovic terug bij selectie voor topper tegen Feyenoord

AZ kan morgen tegen Feyenoord weer beschikken over Djordje Mihailovic. De Amerikaan was de afgelopen wedstrijden afwezig met een blessure, maar deze week sloot hij weer bij het team aan op het veld.

AZ kan morgen tegen Feyenoord weer beschikken over Djordje Mihailovic. De Amerikaan was de afgelopen wedstrijden afwezig met een blessure, maar deze week sloot hij weer bij het team aan op het veld.

Ook met Sam Beukema gaat het de goede kant op. De centrale verdediger traint inmiddels weer buiten en is daarmee wat dichterbij aansluiting op de groepstraining. “Het feit dat hij weer buiten is, is een positieve situatie”, vertelt Jansen daarover op de clubwebsite.

Mihailovic keert tegen Feyenoord terug bij de selectie, Beukema is ook op de weg terug.

De terugkeer van Dani de Wit, Bruno Martins Indi, Maxim Dekker, Zinho Vanheusden en Riechedly Bazoer laat nog even op zich wachten.

Feyenoord

Feyenoord is koploper in de Eredivisie. De Rotterdammers, die dit seizoen alleen van PSV verloren, hebben slechts twee punten meer dan AZ. Feyenoord mist met Kökçü (geschorst), Bijlow, Trauner en Szymanski (allen geblesseerd) een aantal sleutelspelers.

Eerder dit seizoen eindigde de ontmoeting tussen AZ en Feyenoord in een 1-3 overwinning voor de Rotterdammers. Ondanks dat Odgaard de score opende, bleven de punten door goals van Kökçü, Danilo en Szymanski niet in Alkmaar.

Laatste zege in De Kuip

De laatste keer dat AZ drie punten pakte in De Kuip was op 24 januari 2021. In een meeslepend voetbalgevecht werd het door goals van Karlsson en Boadu (2x) 2-3 voor de ploeg van Jansen.

Aftrap

Feyenoord – AZ begint zaterdag om 21:00 uur. De wedstrijd is live te zien op ESPN.

Peter Rus
Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

    Comments are closed.

    0 %