Wedstrijden

Midtsjø twijfelgeval voor ADO-thuis

Het is nog onzeker of Fredrik Midtjsø morgen tegen ADO Den Haag aan de aftrap zal verschijnen. De Noor viel afgelopen zondag tegen Ajax voortijdig uit met een blessure. 

ADO

Voorafgaand aan het affiche met de Hagenaren sprak Slot voor de camera van AZ TV. “ADO zit in een situatie waarin zij vreselijk hard de punten nodig hebben. Het is een ploeg die heel anders voor de dag zal komen dan Ajax afgelopen zondag tegen ons. ADO speelt heel veel de lange bal.” Het wordt volgens de oefenmeester dan ook een hele andere wedstrijd dan afgelopen zondag in de ArenA. Eerder dit seizoen eindigde de wedstrijd tussen ADO en AZ in een 0-1 overwinning voor de Alkmaarders. Teun Koopmeiners scoorde toen uit een strafschop.

Uitsupporters

AZ speelde de eerste seizoenshelft haar thuiswedstrijden in het stadion van ADO. Als bedankje daarvoor mogen de meegereisde supporters vanuit Den Haag gratis AZ – ADO bezoeken.

Fitheid

Het is nog onzeker of Ron Vlaar morgen kan meedoen. De verdediger is nog herstellende van een blessure. “Hij is op de weg terug, maar ik denk dat AZ – ADO nog te vroeg komt.” Aldus Slot.

Recente historie

2018-2019 AZ – ADO 2-3
Gudmundsson 2x (AZ), Falkenburg 2x, Becker (ADO)
2017-2018 AZ – ADO 2-0
Weghorst, Til (AZ)
2016-2017 AZ – ADO 4-0
Dos Santos 2x, Friday, Van Overeem (AZ)
2015-2016 AZ – ADO 0-1
Bakker (ADO)
2014-2015 AZ – ADO 3-1
Gudelj 2x, Luckassen (AZ), Eduardo (ADO)

Live volgen

AZ – ADO Den Haag wordt morgenavond om 18:30 afgetrapt in het AFAS Stadion.

Peter Rus
Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

    Comments are closed.

    Ook interessant