AZ Jeugd

Melle Springer verlaat AZ voor Telstar

AZ talent Melle Springer gaat AZ verlaten voor Telstar. De 19-jarige verdediger was niet altijd zeker van een basisplaats bij Jong AZ. Nu maakt hij samen met Kick Groot de stap naar de ploeg uit Velsen-Zuid waar hij voor twee jaar tekent. Springer begon ook in IJmuiden bij vv IJmuiden, maar speelde al sinds 2009 in de jeugd bij AZ. Hij speelde dit seizoen vijftien wedstrijden voor Jong AZ.

Springer: ‘Meer minuten maken’

Springer laat in een interview met nhnieuws.nl weten dat hij erg blij is met de overstap: ”Ik heb goede verhalen gehoord over Telstar en ik ben een jongen uit de buurt, dus Telstar heeft altijd wel een beetje in mijn hart gezeten. Mijn doel bij Telstar is om meer minuten te maken dan in Alkmaar.”

Mike Snoei: ‘We hadden hem al langer op het oog’

Trainer van Telstar Mike Snoei heeft aangegeven blij te zijn met Melle Springer ”Ik ken Melle al van een eerdere situatie en we hadden hem al wat langer op het oog. Het is een jongen die de hele linkerkant kan bespelen. Dus ik denk dat we veel plezier kunnen hebben aan hem.”

[foto via: SC Telstar]

Timo de Jong
Als HAVO-scholier droom ik van een carrière als journalist en mijn werk voor AZFanpage zijn de eerste stappen op dit gebied. Ik ben compleet voetbalgek en heb een seizoenkaart in Vak S.

Comments are closed.

Ook interessant