Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

‘Mees Hoedemakers onderweg naar Cambuur’

Jamie Jacobs lijkt bij Cambuur gezelschap te krijgen van een andere speler die afgelopen seizoen voor Jong AZ speelde. Mees Hoedemakers staat namelijk op het punt de overstap te maken naar Friesland, dat meldt de Leeuwarder Courant.

Technisch directeur Foeke Booy sprak al met de middenvelder en verwacht binnenkort witte rook. ‘Ik heb niet het idee dat het nog mis kan gaan’,  gaf Booy aan tegen het lokale medium. Hoedemakers behoorde twee seizoenen geleden tot de sterkhouders van Jong AZ en maakte zelfs zijn debuut in het eerste. Afgelopen seizoen kon hij die lijn, mede vanwege blessures, niet doortrekken.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com