Elftal en Technische staf

Mees Hoedemakers definitief naar Cambuur

Mees Hoedemakers zal definitief de overstap maken naar Cambuur. De middenvelder wordt dit seizoen door de Friezen gehuurd van AZ, maar de ploeg uit Leeuwarden licht de optie om de 22-jarige Zaandammer tot 2022 vast te leggen.

Hoedemakers doorliep de jeugdopleiding in Alkmaar en debuteerde in mei 2018 in de hoofdmacht tegen PEC Zwolle. Dit was destijds de laatste wedstrijd van het seizoen. Uiteindelijk zou dat tot op heden het enige optreden van de middenvelder in het eerste elftal blijken te zijn. Hoedemakers kwam voornamelijk in actie namens Jong AZ, waarvoor hij in totaal zestig wedstrijden in actie kwam. Hij was daarin goed voor vier doelpunten en negen assists.

Foto: Pro Shots | Andy Zuidema

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    Ook interessant