AZ Jeugd

Mees Bakker op huurbasis naar De Graafschap

Mees Bakker vertrekt op huurbasis naar De Graafschap

Mees Bakker komt aankomend seizoen op huurbasis (met optie tot koop) uit voor De Graafschap. De doelman heeft nog een contract tot medio 2023 in Alkmaar, maar wel met een optie voor twee extra seizoenen.

De 21-jarige keeper is afkomstig uit Heiloo waar hij voor HSV Heiloo speelde voordat hij op 11-jarige leeftijd in de jeugdopleiding van AZ terecht kwam. Bakker maakt al sinds 2020 deel uit van de A-selectie, maar speelde vooralsnog alleen in de jeugd. Bij Jong AZ kwam Mees Bakker tot dertien wedstrijden.

Met keepers Peter Vindahl, Hobie Verhulst, Beau Reus en Sem Westerveld voor zich lijkt een uitleenbeurt de beste optie voor alle partijen. In Doetinchem komt Bakker niet alleen uit bij een fijne club met fijn publiek, maar treft hij ook diverse oude bekenden zoals Mees Kaandorp, Rio Hillen en Robin Schouten.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %