Elftal en Technische staf

Mees Bakker komend seizoen derde doelman

Mees Bakker is komend seizoen de derde doelman van AZ, dat bevestigde Arne Slot vanmiddag. ‘Mees wordt inderdaad de derde keeper, mits hij natuurlijk volledig is hersteld van zijn blessure.’ De goalie brak enkele maanden geleden zijn arm, maar is inmiddels alweer bijna hersteld.

De 19-jarige Heilooënaar, die zich in 2018 tot Europees kampioen kroonde met Oranje Onder 17, zal ook het doel van Jong AZ gaan verdedigen. Afgelopen seizoen stonden De Boer en Schendelaar onder de lat in de Keuken Kampioen Divisie, maar beide talenten zijn verhuurd aan respectievelijk De Graafschap en Telstar.

Foto: Pro Shots | Toon Dompeling

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR
Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com