Overig nieuws

Max Huiberts verwacht drukke transferzomer

Max Huiberts verwacht dat Dani de Wit, Vangelis Pavlidis en Yuki Sugawara komende zomer zullen vertrekken uit Alkmaar. Hierdoor staat Huiberts voor een drukke transferzomer, want er moeten ook vervangers worden aangetrokken.

Drie spelers zullen hoogstwaarschijnlijk vertrekken

In de afgelopen twee zomerse transferperiodes wist Max Huiberts voor bijna honderd miljoen euro te verkopen. “Het is niet zo ingewikkeld om te voorspellen wat er nu staat te gebeuren”, zegt de technisch directeur in gesprek met De Telegraaf. “Het is zeker dat Dani de Wit zal vertrekken, de kans is groot dat Pavli (Vangelis Pavlidis, red.) gaat vertrekken en we weten dat Yuki (Sugawara, red.) nog maar een contract van een jaar heeft.” Als AZ nog geld wil verdienen aan de vleugelverdediger, zullen de Alkmaarders dus komende zomer afscheid van hem moeten nemen.

Max Huiberts in gesprek met Mathew Ryan

Ook doelman Mathew Ryan heeft op dit moment een transfervrije status. Echter, een langer verblijf van de Australiër wordt niet uitgesloten door Max Huiberts. “We hebben inmiddels gesproken met ’Maddy’, om hem te vragen hoe hij zijn toekomst ziet”, vertelt de bestuurder. “Hij zegt hier gelukkig te zijn en het naar zijn zin te hebben. Het zou zomaar kunnen dat hij blijft.” Volgens De Telegraaf heeft Ryan een contractaanbieding van AZ op zak, maar hij heeft nog geen beslissing gemaakt over zijn toekomst.

[foto via Pro Shots / Paul Meima]

AZFanpage
AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

    Comments are closed.

    0 %