Wedstrijden

‘Mathew Ryan nieuwe doelman van AZ’

Mathew Ryan wordt volgens De Telegraaf de nieuwe keeper van AZ

Mathew Ryan staat op het punt zich te verbinden aan AZ. De 30-jarige goalie komt volgens de Telegraaf naar alle waarschijnlijkheid over van het Deense FC Kopenhagen. De keeper kan voor een bedrag van naar verluidt 500.000 euro de overstap maken.

Einde aan de zoektocht

Er komt zodoende een einde aan de zoektocht van Max Huiberts naar een nieuwe doelman. Ryan verdedigde afgelopen WK als aanvoerder het doel van Australië en stond eerder onder contract bij onder andere Arsenal, Valencia, Club Brugge en Real Sociedad.

Komt niet om de bank warm te houden

AZ was druk op zoek naar een keeper nadat het Peter Vindahl verhuurde en Sem Westerveld langdurig geblesseerd raakte. Als Mathew Ryan daadwerkelijk tekent in Almaar zal de basisplaats van Hobie Verhulst wel onzeker worden, de Australiër komt vast niet om de bank warm te houden.

[Foto: Pro Shots]

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    0 %